Najaarszuiveringsweek

30/10/2017 10:00 to 03/11/2017 18:00

't Sjetootje / Château Boirs
Boirs, België

Intensieve 5-daagse “reinigingsweek”

Reiniging van lichaam en geest – Ontslakken – Onthaasten

Ontmoeten – Ontstressen – Genieten

Groeps- en persoonlijk aangepast programma 

                    

Deze zuiveringsweek is voor iedereen geschikt en legt de nadruk op lichamelijke ontslakking, drainage van toxines, schoonmaken van de filterorganen lever en nieren, psychologische zuivering, het loslaten van oude emoties en gedachtenconstucties, spirituele zelfreflexie, contact maken met je levensplan en de opdrachten van je leven.

        

                                  

Tussendoor is er tijd voor korte groepsactiviteiten zoals: ochtendoefeningen in het park – yogasessies – creatieve workshops – opstellingen – kookworkshop – geleide visualisaties en avondmeditatie.

Alle deelnemers kunnen ook kiezen voor een ontspannende en zuiverende sauna, een verfrissende natuurwandeling of een inspirerend gesprek met een van onze begeleiders.

     

EEN INTEGRALE GEZONDHEIDSEVALUATIE

Enkele weken voor de gezondheidsweek krijgt elke deelnemers de mogelijkheid om via een persoonlijke en uitgebreide intake een totaalbeeld te ontvangen van zijn/haar algemene gezondheidstoestand.

Deze basisintake kan doorgaan in Hasselt of Leuven en maakt gebruik van een aantal testen, bevraging- en evaluatietechnieken zoals: Anamnese (levens- en ziektegeschiedenis) – Kirlianfotografie – polariteitstest – ‘Quality of life screening’ (uitgebreide vragenlijst over 12 levensgebieden) – eventueel bloedtesten indien nodig – Reading van het levensplan en de levensopdracht.

Op deze manier worden alle gegevens samengebracht die de basis vormen voor het opstellen van een persoonlijk cliëntendossier dat de eerste dag aan alle deelnemers wordt overhandigd.

Dit dossier wordt tijdens de gezondheidsweek voortdurend aangevuld met nieuwe vaststellingen, behandelingsverslagen en aanbevelingen voor de toekomst.

   

   

EEN INTEGRAAL GEZONDHEIDSPROGRAMMA

Aan de hand van de conclusies na de uitgebreide gezondheidsevaluatie wordt een volledig persoonlijk afgestemd gezondheidsprogramma opgesteld bestaande uit een reeks individuele sessies, behandelingen en aanbevelingen.

Dit programma wordt dan doelgericht afgewerkt tijdens de gezondheidsweek en alle noodzakelijke therapieën, behandelingen en sessies worden passend ingeroosterd op een persoonlijke weekindeling.

Dit vastgelegde programma kan dan vrij aangevuld worden met de groepsactiviteiten, wandelingen, sauna en misschien enkele extra ontspannende massages.

Op het einde van de gezondheidsweek krijgt elke deelnemer nog een laatste evaluatie en aanbevelingen om het programma eventueel daarna consequent verder te zetten.

      

        

EEN TEAM VAN COMPETENTE MEDEWERKERS

Deze gezondheidsweek wordt professioneel begeleid door een team van ervaren therapeuten uit de groepspraktijk van VITADROME, een arts-homeopaat, een creatieve kookploeg en enkele docenten van de Ignoramus Academie.

Alle deelnemers ontvangen een uitgebreide lijst van de medewerkers met hun gespecialiseerde discipline.

       

         

Meer informatie of aanmelden via website van Ignoramus

https://www.ignoramus.org/events/najaarszuiveringsweek/

Waar: 't Sjetootje / Château Boirs

't Sjetootje / Château Boirs
Rue d'Once 42
    4690 Boirs
    België
+31 (0)6 21 90 20 24
info@sjetootje.nl

Wanneer: 

30/10/2017 10:00
03/11/2017 18:00

Organisator

Ignoramus Academie
00 32 (0)479 55 29 60
info@ignoramus.org